Wat
Eva Jansen, Anneke Geraads, Rogier Scherpbier, Linda van Zonsbeek, René van der Veer
Eva Jansen, Anneke Geraads, Rogier Scherpbier, Linda van Zonsbeek, René van der Veer
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
Op het bord van de toekomst hebben granen een glansrol. Een feest voor (thuis)koks, want iedere graansoort en teeltlocatie heeft zijn eigen kwaliteiten. Graan is het meest gegeten ingrediënt ter wereld, maar de grote diversiteit is door efficiëntie en schaalvergroting verloren gegaan. Daarnaast wordt circa ¾ van het graan wereldwijd verwerkt tot veevoer. Zonde, want we kunnen hier ook heerlijke gerechten van koken voor mensen.
Het tweede programma in de reeks ‘De Graan Gesprekken’ gaat over eetcultuur, nieuwe gewoonten en vergeten granen met de focus op (bak)tarwe. Graan als basis voor brood, maar ook voor speciaal bier, sojasaus en plantaardige burgers. Hoe smaakt goed graan? Wat doet tarwe voor onze gezondheid? Welke innovaties kunnen we op ons bord verwachten?
Moderator Desiree Hoving gaat tijdens deze avond in gesprek met voedingsdeskundigen, bakkers, brouwers en andere graankenners over goed en gezond graan:
Geniet vóór de talkshow van een uniek Graandiner: een speciale daghap op basis van bijzondere granen van Nederlandse bonen. Deze heerlijke maaltijd kost 24 euro (inclusief drankje en servicekosten). Reserveer voor het programma en koop vervolgens via de link in de bevestigingsmail een ticket voor het diner.
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion (of online)
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Tijdens deze interactieve sessie voor startende foodondernemers duik je in strategisch personeelsbeleid als basis voor duurzame groei. We combineren theorie, een inspirerend ondernemersverhaal en gesprekken rond drie thema’s: instroom, behoud en opleiden. Er is ook tijd om kennis te maken met andere voedselondermers uit de regio: alle mogelijkheden om te sparren en samen te werken.
Meld je aanThe Natural Pavilion
Arboretum West
Almere
Gratis
Op 10 oktober 2025 zijn we zichtbaarder dan ooit. De Food Innovators-editie van de Food Business Conf. is een conferentie voor professionele ondernemers in de food-agrisector. Deze community building conferentie geeft inzichten, vergroot je kennis en expertise, inspireert op gebied van innovaties en brengt je in contact met toonaangevende spelers uit de sector, leveranciers en financiers.
Blijf op de hoogteClosing event of the seventh edition of our Food Pioneers Program. Come and meet the Pioneers and watch them pitch their product or business to an expert panel. Their products will be on display, so lots of tasting to be done!
Natural Pavilion
Arboretum West
Almere
gratis
Slotevenement van de zevende editie van ons Food Pioneers Program. Kom kennismaken met de Pioneers en zie hoe zij hun product of onderneming pitchen aan een panel van experts. Hun producten zijn te proeven, dus er valt genoeg te ontdekken!
Meld je aanNatural Pavilion
Arboretum West
Almere
gratis