How do we feed the city?

Hulp nodig bij onderzoek en innovatie?

Ben je een ondernemer uit Flevoland met een innovatief idee om het voedselsysteem te verduurzamen, maar loop je tegen de grenzen aan van je eigen onderzoekscapaciteiten? Vraag een voucher voor onderzoek en innovatie aan ter waarde van maximaal 7.500 euro!

Flevo Campus Portretreeks - Jaap van den Biesen � Ayella-5

Als ondernemer heb je vaak innovatieve ideeën maar niet altijd de capaciteit om ze te onderzoeken en testen. Een kennisvoucher van Flevo Campus kan je dan helpen om de volgende stap te zetten.

Vind een kennispartner

Flevo Campus stelt onderzoekscapaciteit beschikbaar door middel van een voucher, die je als ondernemer kunt aanvragen om je kennisvraag te laten beantwoorden. Samen met praktijkonderzoekers van kennisinstellingen zoals Aeres Hogeschool of WUR ga je aan de slag voor het vernieuwen en/of verduurzamen van jouw voedselproduct of dienst.

Vergroot je impact

De voucherregeling biedt een unieke kans toegang te krijgen tot wetenschappelijk talent, onderzoek en faciliteiten die nodig zijn om bijvoorbeeld innovatieve producten (door) te ontwikkelen, verspilling tegen te gaan of om de unieke waarde van een product meer inzichtelijk te maken. Door toegang te bieden tot faciliteiten en ondersteuning, versterkt Flevo Campus Flevolandse bedrijven om hun innovaties, producten of diensten meer impact te laten hebben. Horizon Flevoland biedt begeleiding in het vertalen van de onderzoeksresultaten naar de praktijk, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een solide business case.

Praktische zaken

De waarde van de voucher is afhankelijk van de omvang van het onderzoek dat nodig is om je kennisvraag te beantwoorden. De waarde bedraagt maximaal 7.500. De kennispartner zal op basis van je kennisvraag een begroting van het onderzoek (het te verrichten werk) maken. Over de totale omvang van de voucher dien je 25% co-financiering bij te dragen (dit mag ook in ondernemersuren) en is afhankelijk van de grootte van de voucher. Horizon Flevoland, projectpartner van de Flevo Campus, ondersteunt je in het traject van het formuleren van de vraag tot aan de oplevering van de onderzoeksresultaten.

Procedure

Je kunt een kennisvoucher aanvragen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij contact met je op om te kijken welke kennispartner het beste past bij jouw aanvraag. Daarna wordt de aanvraag in combinatie met een projectplan voorgelegd aan de beoordelingscommissie.

Mocht je niet in aanmerking komen voor een kennisvoucher, denken we graag mee  in andere oplossingsrichtingen.

Wil jij een voucher ontvangen voor jouw onderneming?

Dien dan je aanvraag in via onderstaand aanmeldformulier.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met:

Stap 1 van 7

Over je bedrijf

Je kennisvraag

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website