How do we feed the city?

Dit was Vier de smaak van Flevoland!

Afgelopen zaterdag, 31 augustus 2019, vond Vier de smaak van Flevoland! plaats. Een geheel nieuw Flevolands voedselfestijn waarmee Flevo Campus de diversiteit aan smaken en gerechten uit Flevoland op een voetstuk wilde zetten. En dat is gelukt! Ongeveer zevenhonderd bezoekers uit de provincie kwamen naar de Stadsboerderij Almere, de perfecte locatie voor een festival dat gaat over voedsel van dichtbij. 
svf2

Op het festijn stonden Flevolandse chefs met heerlijke gerechten: onder andere Colinde de Nijs (restaurant Le Mirage), Gerhard Flantua (restaurant Flantuas), Talin Ohanian (Mor Sere) en On Nuna (Thais Eten Catering) kookten een gerecht dat voor hen ‘de smaak van Flevoland’ representeerde. Verder waren er foodtours, muzikale optredens van Almeerse singer-songwriters Gitta de Ridder en KASPER, mini-excursies over de Stadsboerderij en naar Plantage Nieuwland, en nog veel meer te doen en te beleven. ‘Het was een gezellige dag, met een ongedwongen sfeer en alleen maar blije gezichten,’ aldus de organisatie. Omroep Flevoland was erbij en maakte deze zonnige reportage:

 

Foto’s

Voor alle foto’s van Vier de smaak van Flevoland, zie het Facebook-album.

Foto’s: Jaap van den Biesen.

 

 
Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website