How do we feed the city?

Zalenhuur

Zoek je een flex werk- of studeerplek, een vergaderruimte of een plek om een event te organiseren? Op de campus zijn een aantal bijzondere ruimtes te huur. Via deze pagina vind je alle informatie over die ruimtes.

_DSC0976

Natural Pavilion

Natural Pavilion is na de Floriade blijven staan en doet dienst als werkruimte voor de medewerkers van Flevo Campus. Maar het is ook te huur als kantoor-, ontmoetings- en congres locatie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot huurprijzen, faciliteiten en eventuele extra’s in de vorm van catering en andere huurlocaties in de directe omgeving.

WikiHouse, The Village en de bijeenkomstkas

Naast Natural Pavilion zijn er op de campus nog drie andere bijzondere ruimtes te huur.

WikiHouse is een klein biobased paviljoen met een gebruiksoppervlakte van 25 m2.
In dit circulaire gebouw kun je vergaderen met maximaal zes personen.

The Village bestaat uit twee circulaire containers van verschillende afmetingen, geschikt voor workshops en als vergader- en werkruimte. Huur is inclusief gebruik van keuken en WC’s.

De Bijeenkomstkas bevindt zich op Utopia Eiland en is omringd door een stadstuinderij, een educatieve tuin en een voedselbos. Deze sfeervolle ruimte is te huur voor bijeenkomsten en de huur is inclusief koffie en thee.

Op deze pagina vind je alle informatie over het huren van die ruimtes.

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website